top of page

TJÄNSTER

Nedan kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder. Ni kan beställa er hemsida eller e-butik här eller kontakta oss här för en diskussion om just era behov.

Hemsida

Vi designar er hemsida till ett fast pris inom 3-5 arbetsdagar. Antalet undersidor är obegränsat. Läs mer nedan.

E-butik

Vi hjälper er att integrera en e-butik till er hemsida enligt era specifikationer. Ofta kan vi leverera er e-butik inom ett par veckor. Läs mer nedan.

Optimering av e-butik

Vi hjälper er att optimera er e-butik genom att arbeta med sociala medier som Facebook, Instagram och Google. Läs mer nedan.

Underhåll av hemsida

Vi hjälper er med underhåll av er hemsida eller e-butik så att ni kan koncentrera er på er kärnverksamhet. Läs mer nedan.

Hemsida
Ebutik
OptimeringEbutik
UnderhållHemsida

hemsida

Hemsidan är ofta det första kunden stöter på när de hamnar i kontakt med ett företag. Kunden bildar sig snabbt en uppfattning om företaget utifrån hemsidan. Det är därför viktigt för ett företag att äga en hemsida som väl överensstämmer med företagets självbild. Vi lyssnar noga på kunden och skapar oss därigenom en bild av vad företaget önskar förmedla till sina kunder. Genom en attraktiv kombination av professionella bilder och välskrivna texter maximerar vi möjligheten att kunden väljer just ditt företag som leverantör. Det är naturligtvis många andra faktorer som avgör om kunden anlitar just ert företag, men genom en professionell hemsida står ni på en stabil grund för det fortsatta samtalet med kunden.  

Vi har mer än 15 års erfarenhet av att skapa attraktiva hemsidor som väl förmedlar ditt företags kultur och målbild. Efter att vi har levererat hemsidan till er kan ni välja att sköta om hemsidan själva eller så kan ni mot en månatlig avgift överlåta förvaltningen av er hemsida till oss så att ni kan fokusera på företagets kärnverksamhet. Om ni så önskar kan vi också integrera en e-butik på er hemsida. Vi använder samma ramverk som många av marknadens största e-butiker så ni kan känna er trygga i att ni har ett system som är redo att växa med er verksamhet.

e-butik

Vi hjälper er att integrera en e-butik till er hemsida. Då vi använder oss av samma ramverk som många av marknadens största aktörer så spelar det ingen roll hur många produkter ni har i er e-butik eller hur komplicerad er verksamhet är. Ni kan känna er trygga med att vårt ramverk kan växa med er verksamhet under många år. Det är många faktorer som avgör om er e-butik ska lyckas, men en av de hörnstenar som ofta glöms bort är professionella produktbilder. Om era produktbilder är av högsta kvalitet så maximerar det möjligheterna att kunden köper just från er hemsida. Vi samarbetar med marknadens bästa fotografer om ni önskar anlita en sådan. Om ni önskar ta era egna produktbilder kan vi assistera er med detta. Vi hjälper er givetvis också med att författa professionella texter till era produkter. Det är som sagt många faktorer som avgör om ni lyckas eller inte med er e-butik, men genom att anlita oss har ni en mycket stabil grund att stå på.

Att driva en e-butik kräver ofta uthållighet och tålamod. Det tar ofta upp till ett halvår eller ett år innan man uppnår en god omsättning. För att lyckas är det viktigt att ha en förståelse för hur e-butiken marknadsförs på bästa sätt genom sociala medier som Facebook, Instagram och Google. Detta är ett arbete som måste utföras dagligen och det är ofta tidskrävande förenat med frustration då det tar tid att bygga en stabil kundström till e-butiken. Vi har god erfarenhet av att långsiktigt arbeta med kunder med detta så genom att lämna över denna del av verksamheten till oss kan ni fokusera på att leverera era produkter till era kunder på allra bästa sätt.

Optimering av e-butik

För att driva en framgångsrik e-butik krävs det att man arbetar långsiktigt med sociala medier som Facebook, Instagram och Google. Ofta tar det mer än ett halvår innan man uppnår en stabil kundström till e-butiken. Här är det viktigt att anlita en partner som har god förståelse för denna process och har lång erfarenhet av att hjälpa e-butiker uppnå sin målomsättning. Vi förklarar på ett pedagogiskt sätt för kunden hur vi arbetar kring detta så att kunden har god förståelse för att det ofta krävs tid och tålamod att uppnå sina uppsatta mål. 

Det är väldigt viktigt att förstå hur annonser sätts upp i Google på bästa sätt och hur en bra placering på Googles söklista uppnås. Detta är något man måste arbeta med dagligen så att kunden hittar er på bästa sätt. Det är ofta här kunden misslyckas eller tröttnar då man inte har förståelse för att det ofta tar lång tid innan det nedlagda arbetet syns i försäljningssiffrorna.  I början tycks arbetet med exempelvis Google vara tröstlöst då man inte tycks sälja mer trots uppsatta annonser och övriga åtgärder. Man bör som sagt räkna med minst ett halvår innan det nedlagda arbetet avspeglas i försäljningssiffrorna. 

 

 Vi har många års erfarenhet av att arbeta med sociala medier så att ni kan maximera er träffyta mot kunden. Det är givetvis många andra faktorer som är avgörande för om er e-butik ska lyckas men genom att anlita oss står ni på en mycket stabil grund. 

Underhåll av hemsida

När vi väl har levererat hemsidan så tar arbetet inte slut för det. En hemsida behöver underhållas då verksamheten förändras och utvecklas. Om man driver en e-butik så krävs det ofta dagliga uppdateringar och ändringar av hemsidan då produkter ska läggas till eller produkter ska tas bort etc. Ofta är det ett arbete som företaget inte har för tid för själva utan man lämnar gärna över detta arbete till en professionell webbyrå. Vi samtalar dagligen med våra kunder för att utföra ändringar till deras hemsida eller e-butik. Ofta tar det endast någon eller några timmar att utföra de önskade ändringarna. Om det rör sig om större förändringar av hemsidan eller e-butiken så har vi ett professionellt team som står i startblocken för att utföra ändringarna så snabbt de kan med bibehållen kvalitet. När ni anlitar oss får ni en dedikerad person som ansvarar för just er verksamhet. 

​Då vi använder oss av marknadens bästa system för e-handel så kan ni vara säkra på att er hemsida står på en stabil grogrund. Genom att anlita oss är ni säkra på att ert företag kan växa på ett stabilt och tryggt sätt under många år framöver.

bottom of page