top of page

OM OSS

Vi är ett företag i Stockholm som erbjuder design av hemsidor till fasta priser. Om ni önskar integrera en e-butik till er hemsida så hjälper vi givetvis till med detta. Vi har mer än 15 års erfarenhet av systemutveckling och webb-utveckling.

Affärsidé

Vi är en professionell webbyrå som designar hemsidor till fasta priser. Vår vision är att leverera effektivt och kraftfullt till konkurrenskraftiga priser. 

Etisk vision

Vi arbetar fortlöpande med att säkerställa att vi inte påverkar miljön på ett negativt sätt. Oftast har vi exempelvis möten virtuellt då det ofta fungerar tillfredsställande för båda parter och är förenligt med det samhällsklimat vi för närvarande lever i.

Värderingar

Vi arbetar varje dag efter de ledord som vi har tagit fram vilka är:

  • Kunskap

  • Ansvar & omtanke

  • Handlingskraft

  • Engagemang

Aktuellt

Vi expanderar vår verksamhet till London där vi tidig höst kommer att öppna upp en filial med avsikt att bli en ledande leverantör av hemsidor samt e-butiker till små och mellanstora företag.

Design av hemsidor till fasta priser

Vi erbjuder design av hemsidor samt integrering av e-butik till ett fast konkurrenskraftigt pris.

01

design

Design av hemsidor samt integrering av e-butiker är den viktigaste delen av vår verksamhet. Vi anser oss vara i absolut framkant vad gäller design och användarvänlighet.

02

konsulting

Förutom design av hemsidor så arbetar vi också med konsulting kring utveckling av databaser och specialistsystem.

03

utbildning

För att våra kunder ska kunna dra största möjliga fördel av sin e-butik så erbjuder vi utbildning inom optimering av google-annonsering etc.

Integrering av e-butik

Vi erbjuder design av hemsidor samt integrering av e-butik till ett fast konkurrenskraftigt pris.

bottom of page